Familjen är samlad <3

 
 
 
 
Bakluckepicknick... nytt ord kanske?
 
 
 
 
 
 
 
 

Irish Music Festival 6/7 -12

Tänkte bjuda lite bilder...
 
 
 
 
 
 
 

Kärlek <3

Detta är då sött! Kärlek, något att sträva efter. Ett gammalt gift par (visst jag vet inte deras historia men jag kan ju fantisera ihop en åt dem ;)) Fortfarande tillsammans efter flera år, trots motgångar och hinder... De har inte låtit det hindra dem. Tänka sig, att hitta den rätta o bli gammal o grå tillsammans! Det vore underbart!


Äntligen helg!

Som rubriken säger, äntligen helg! Extra skönt o få sluta en timme tidigare än planerat! I helgen får vi se vad som händer, inte direkt planerat ngt. Möjligtvis konsert i kväll, håller tummarna för en solig helg, behövs efter en vecka med regn, börjar bli en blekfis igen o det gillas inte!


Regn, regn o åter regn

Jobb, regn, grillkväll, regn, jobb, IKEA o lite mer regn o jobb! Så har de senaste dagarna sett ut!
 
Trött på regn och ser fram emot helg o en veckas semester i storstaden (dock måndagsjobb innan det kan ske).
 
Håller tummarna för finväder nästa vecka! Det är väl sommar? Sist jag kolla i almanackan iaf! Bara 19 juli, snart augusti... september, oktober o sedan kan hösten börja! Men inte nu!
 
Förresten håll tummarna för mig! Fått antagningsbesked till högskolan. Eftersom jag kom på så sent vilken utbildning jag ville gå och skickade in en sen anmälan står jag tyvärr endast som reserv men jag håller tummarna! Hade varit riktigt, riktigt skönt o få komma igång med framtiden men om det inte skulle vara så får jag helt enkelt söka till början av nästa år.
 
Får helt enkelt nöja mig med att fortsätta jobba, kanske till och med reser något? Vem vet...
 
BTW! har fått reda på varför jag mår så dåligt, har nämnligen sjukdomen Celiaki  med fina ord...även kallat gluten intolerans ;)
 
 
 
Det hade ju inte suttit fel just nu i detta tråkvädret!
 
 
 

Back to work

Idag åkte släkten hem och jag har återgått till jobbet. Dock bara 8 dagars jobb o sedan har jag en veckas semester igen, då bär det av till stockholm!
 
Känns inte som man har haft någon semester alls efter dagens jobb, allt var som vanligt igen och ingen mjukstart direkt. Det är pang på direkt! Behövde ju dock inte jobba till 18 utan kom hem redan vid 17 så det var skönt! Fördelen med att jobba på sommrarna är att det inte är så mycket barn o dem går inte alltid full tid ;)
 
Trots att jag bara jobbar två dagar denna veckan så längtar jag redan till helgen xD
 
Men innan dess väntar morgondagens pass, 6-18, blir trött bara att tänka på det!
 

En dag vid raukarna

 
Del av släkten är nere på besök, eller har varit (åker hem imorgon) och häromdagen då det inte var beachväder så åkte vi på en liten utflykt. Till Raukarna som ligger här på ön, Öland, i Byrum. Väldigt roligt att åka dit, kul o klättra och perfekta fotografimöjligheter!
 
 

RSS 2.0