Måndag den 27 Februari


Lite muskler har jag iaf ;)





Inte har det inte hänt särskilt mycket, enda värt o nämna var ju gymbesöket, en av mina andra kusiner E kom även förbi o hälsa på, berättade lite om sin Thailand resa, Avis? Oja!

Blev även lite fruktsallad m kesella vanlij efter gymmet.. Nu sitter jag i fotöljen o funderar, ska nog fortsätta på min drake lite å ;)





Söndag den 26 Februari











Sedan blev det promenix i det fina vädret!




Golvet är min bästa vän när min rygg kronglar! xD


Myskväll med kusinen igen + moster, Wallander blev det (haha min läkare heter också så, lite komiskt ;))


Å sedan spårade det ur...














Lördag 25e Februari















Trevlig lördag med melodifestivalen med kussen <3



äventyr!

Oj,oj, oj vilka äventyr jag får vara med om här... Det senaste, ut o hjälpa I uppför backen för att det är för halt! Höll nog på i minst 10 min innan hon kom iväg ;)


AF-S Nikkor 50mm f/1.8 G

Här kommer lite bilder jag tog igår med nya objektivet, alla är oredigerade...







































Fredag 24 Februari
































Orkar inte skriva något just nu, är super trött så det bli sängen för mig. Men här ser ni lite bilder från dagen, fick även objektivet redan idag! Supersnabbt, mor skickade det igår! Tog en tur o invigde det o jag säger bara en sak Jag älskar det! Kan bjuda er på några av dem bilderna imorgon.

Får se vad som händer imorgon, inget planerat direkt, gänget ska iväg o tävla  så jag får roa mig själv, men I kommer å ser melodifestivalen :D


God natt <3


Torsdag 23 Februari

Snön börjar tina bort, ganska skönt tycker jag, är sugen på vår och sommar nu. Slippa frysa och halka runt. Slippa klä på sig sjuttioelva lager kläder (å ändå frysa). Kunna gå ut o gå i gympaskor o en enkel tröja på sig. Det skulle vara skönt! 

Annars har jag inte så mycket att skriva, har inte hänt något spännande eller annorlunda idag, eller jo, besökte I på hennes jobb på fritidsgården, spenderade kvällen där och hade det trevligt o kollade runt på resor. Hittade en billig som vi får hålla tummarna på! Måste bara övertala "de vuxna", men för sex pers var det väldigt billigt enligt mig. SÅ håll tummarna!

Imon blir det taccomys o förhoppningsvis blir hela gänget samlat.


 




Virkade klart giraffen idag, tyckte Hubbe Norrman behövde en kompis...


Här har vi vännen; Johnsson


Varmt idag, flera + o det var inte ens sol!


Å så kom solen fram!


Låg en överraskning i brevlådan åt mig, det hade jag inte trott, ett litet paket var det. En tröja o sportbh från mor, sportbhn var välbehövlig o tröjan var super snygg, vit o grön randig (gillar randigt ja!) satt perfekt också. Tänk att jag får post hit! Roligt, i början av nästa vecka vet jag att det kommer något, nämnligen ett efterlängtat objektiv som egentligen skulle ha kommit innan jag åkte upp hit men sådan tur hade jag tyvärr inte, så mor fick eftersända det hit istället. Ska bli så kul o leka med mitt nya objektiv! Hoppas det är lika bra som jag har hört o sett ;)



Nu ska jag krypa ner i min lilla säng o kolla på serie, har flera avsnitt att ta igen, men ska kolla klart första säsongen av den jag håller på med just nu först! Super spännande (fast jag sett det en gång förr ;))

Appropå det, BIO, saknar min kompis L! Särskilt när jag tänker på den kommande biopremiären för Hunger Games! Känns konstigt o gå o se den utan henne, men vi får ta ett långt samtal över msn efteråt! <3



"Maybe there is a possibility..."



Onsdag 22 Februari


Massa ankor ivägen på dagens promenix...


Ungspankis till lunch...


Svettexpressen nu på kvällskvisten, jobbigaste passet!


Innan passet! Inte lika dant efter ;)


Rödblommiga damer efter passet, redo för en lugn kväll...


RÅN!!


Tisdag....

Promenad, dusch, pulka, gym, babyfilmer, mat, handla, semlor o nu tv :)

Så trevlig o fullspäckad dag har jag haft, det känns verkligen som jag inte gjort annat än åkt fram o tillbaka idag ;) O appropå pulka, kände mig verkligen malplacerad i barnbacken bland alla små barn som åkte skidor, o så kommer vi där o ska åka pulka men kul är det ju iaf ;)

Var superfint väder idag, sol o massa +, men tyvärr blåste det något frukstansvärt. Hade tänkt tvätta bilen också men det är i princip ingen idé eftersom det är så slaskigt o blaskigt o den skulle blivit skitig igen efter fem min... Så det får bli en annan dag.

Lite bilder kommer senare, nu ska jag se lite tv....












Min jäätte semla, orkade inte hela säger jag bara...



Stockholm...

Nu var bussbiljetterna bokade till Stockholm, ska ner dit o träffa mor o syster 9-11 mars, bästa var att träffa halvvägs (okejdå, inte halvvägs, för mig tar det 3h ner till S o för dem 5h upp)+ att det finns bra bussförbindelser dit så vi slipper köra och krongla.

Så en helg med familjen, go mat o shopping i storstaden, Isa fölker också med så det blir extra trevligt. Spännande att åka buss ner själv, får ladda med musik o en bok!

Isa som redan är nere i stockholm å ska på konsert! Rise Against (fusk!) joinar mig när jag kommer ner fredag morgon o så åker vi hem tillsammans på söndag kväll :D


Söndag...

Blev väckt på ett inte så trevligt sätt imorse kl 8! Larmet gick (falskt) och jösses vad jag studsade upp ur sängen typ, dosan sitter i princip precis vid min säng... Hjärtinfarkt, check!

Somnade som tur var om o sov en timme till, sedan blev det frukost och få upp gänget så att vi kunde åka å gymma, strax efter tio var vi på väg för att vara lite hurtiga. Gymmade någon timme sedan bar det av till A-K för lite brunch/fika. I duschade sedan åkte vi hem till mig så att jag fick duscha, satte oss framför datorn för att kolla tatueringar och när vi blev uttråkade så bestämde vi oss för att baka cupcakes. Väldigt farligt och riskfyllt! Dem är verkligen sjukt goda :O

Mat och mer insprirationssökande har följt efter det, ska kika på lite resor och sedan blir det film och cupcakes!













Mums!


Lördag...

Igår, Lördag gjorde jag inte så mycket, gänget var iväg på rally men jag valde att stanna hemma, dock så kom dem till kvällen och så hade vi myskväll med melodifestivalen och en film o massa snacks...



(headset sladd ivägen)






Ut å gå med Ioor!













Myskväll <3




Rally SM!

Var som sagt iväg på rally ikväll, Rally SM faktiskt. Det var något helt nytt för mig o blev ganska chockad att jag tyckte det var så kul ;) Att vara där med ett härligt gäng bidrog ju lite också ;)

Kom hem för ett litet tag sedan och har nu klätt av mig alla lager kläder o satt på mig mysdräkten (onepiece), nu tänkte jag krypa ner under täcket o kanske se något serie avsnitt :) Är heelt slut...

Här kommer lite bilder;









God natt <3




Rally rally...

Det blev visst ännu mer rally för min del, sitter i bilen nu påväg t Sandviken för att kolla på rally SM med gänget... Blir nog även ett stopp på subway för att fylla magarna...

Har inte gjort ett skvatt tidigare idag i princip, promenad och dusch gick även och kollade lite i affärer för jag hade tråkigt, tur att det händer lite ikväll iaf. Ni får höra mer imon för vi kommer inte hem förrän sent!

Ha de!


Dagens stora äventyr!


Idag ni, här har det hänt saker, full fart heela dagen ;)

Först imorse var jag på möte, gick inte direkt som jag tänkt så efter det var jag lite nedstämd. Tröstade mig lite genom att gå lite på stan (utan att handla), åkte även hem till I och resten av gänget. Brottningsmatcher o lite rallytittande sedan bar det av mot mataffären, elgiganten o jysk.

Åkte hem o lasta in grejerna i kylen och S smällde i sig lite mat, hade en liten diskussion vid matbordet då vi tillslut bestämde oss för att ge oss ut på en biltur. Hade ingen aning vart vi skulle, fick bara höger o vänsterinstruktioner, hamnade tillslut vid en rallybana, sladda lite på oplogad parkering o så bar det hem för matlagning ;)

Efter maten blev det ännu mer rally! Denna gången åkte vi ut på isen för att kolla på S som tränade inför tävling till helgen. Fick även åka med ett par varv, läskigt säger jag bara! Is, 120 på ställ i kurvorna och första gången, dagens äventyr!! Bara tanken på att köra bil på is var lite läskig men det var ju ingen fara såklart, bara ja som e nojjig xD

Var där ute ett par timmar o tillslut drog vi hemmåt för att värma upp och fika, blev även sveriges värsta bilförare och tatueringstittande o plan smidande ;)












Blekfisar på äventyr på isen!

Imorgon o till helgen får vi se vad som händer, kanske bowling, lite mer rally, vem vet? ;)



Today is a better day...

Dagen har varit bättre och mer händelserika än de senaste dagarna, har inte bara gjort det vanliga (promenerat o duschat) utan även åkt till affären o handlat, bakat cupcakes (livsfarligt!), hämtat kusinen, fikat, umgåtts, ätit mat, vart på gruppträning m. I och I (svettexpressen! vilket är precis som det låter, svettigt).

Efter det så åkte vi till affären o handlade hårfärg o mumsig glass. När vi kom hem till "mig" igen så blev det hårfärgning för hela slanten, en rödhårig och en slingning!

Nu har jag tillslut bosatt mig i fotöljen och min rygg tackar mig stort!











Imon är det möte som gäller, efter det tar jag nog en runda på stan sedan får vi se vad som händer ;)


Alla <3 dag...

Har tyvärr tråkiga nyheter, inget spännande har hänt idag heller (tyvärr)...

Frukost, promenad och sedan dusch (som vanligt), sedan bosatte jag mig i fotöljen och läste, har läst ut två böcker idag, påbörjat en tredje....

Ingen superspännande <3 dag, får hålla tummarna att nästa år blir bättre.

Nu lite tv och hålla tummarna för att morgondagen blir lite mer spännande och händelserik, hoppas på besök på eftermiddagen!

Men vi får se vad som händer och fötter :D


Failure...


Idag har jag i princip inte gjort ett smack!
Tog en promenad och sedan har jag ritat...






(mobilbilder, därför dålig kvalité)




SeeYa...

Vinkade av mor och lillasyster på stationen idag för det var dax för dem att åka hemmåt. Efter det tog jag mig en pomenad och kameran fick hänga med.

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska hitta på, får se vad dagen bjuder på...












Fantastisk kväll!

Taccomys, m&m's, pepsimax, skratt, låna ut min laptop o smygfilma med webkameran (som inte upptäcks förren 20 min senare, JÖSSES vad vi skrattade när vi kollade videon!), utomlandsresa planering/forskning och bara umgås!
Det sammanfattar min mysiga fredagskväll!

Kyla...

Idag har det varit iskallt ute, imorse var det -17 men det blev lite "varmare" frammåt dan, men fy så kallt.
Det var som hittat att jag hittade en ny perfekt vinterjacka när vi var inne o kikade på JC, det var inte planerat att jag skulle köpa en men det var behövligt! och att det var 50% gjorde det ju inte sämre...

Så nu har jag en ny varm o röd jacka! :D


Första passet...


Körde första gympasset idag, blev inte då intensivt, lärde känna maskinerna mest. Sedan var det lite svårt att koncentrera sig när både syrran och kusinen var med.

Men många pass med kusinen står på schemat framöver! Det ska jag se till ;)

Mer då? Eeh, fyllt på skafferiet, köpt en liten bokhylla som jag kan fylla med de få böckerna jag tog med (typ 50 av 500), gått på stan o skaffat ett nytt träningslinne.

Körde även en rundtur för att jag sedan enklare kan hitta till jobben, jag föredrar att vara förberedd och ha lite vetskap ;)

 

"Hoping for some changes"


Family <3

Den sista bilden speglar verkligen min tokiga familj!
Skrattar och har kul är det enklaste sättet att sammanfatta oss.

Dag 1

Ja då var första dagen här nästan avklarad, har inte gjort så mycket, den första veckan här kommer vara ganska lugn, men nästa vecka så börjar allvaret förhoppningsvis.

Gått i affärer, handlat lite nödvändiga saker, ätit mat, packat upp och fixat iordning lite på rummet, sedan studerat kartan och försökt orientera mig runt stan. Sedan kom kusinen när hon slutat skolan, då blev det middag och framåt kvällskvisten blev det att hoppa in i kussens epa för att ta en tur, och tillslut blev det stopp hos moster för fika o fjanterier som vanligt ;)

Snart så bär det av hemåt igen, för en lugn kväll :)


När man går i affärer med de där typerna vet man aldrig vad som händer!


Framme!

Då var vi äntligen framme, eller vi har varit här ungefär en timme så vi har hunnit äta och packat undan lite av alla grejer.

Kom iväg ca 6.30 imorse efter att ha packat in det sista i bilen och så kom vi fram 16:30 ungefär.

Så 10 timmar, -1 h rast så 9 timmars körning. Snö o kallt kan man nog sammanfatta resan, dock inget snöfall o det var skönt det var bara massa snö på vägarna och otroligt spårigt.

Som kallast var det -24 :o glad att det inte är då kallt här uppe, -5 duger ;)

Nu blir det att bara ta det lugnt o sedan om jag orkar packa upp lite :)

Så ha en trevlig kväll...


Fick plats!

Som sagt var, allt fick plats (Y)
Inte så mycket plats kvar men jag får med mig allt jag har packar ner ;)
Eftersom vi åker tiidigt imorgon så var vi tvugna att lasta in det mesta i eftermiddags så vi slipper göra det imorgon, dock lite saker som får läggas in i morgon.
Kl 6 imorgon ringer klockan och då hoppar vi in i bilen för att köra, fruktost tar vi någonstans på vägen.
SÅ tidig kväll, och så håller vi alla tummar o tår att morgondagen kommer gå bra :)

Packat o klart!

Då var allt packat o klart, blev lite orolig ett tag när jag såg all packning tillsammans. Men det var inga problem, allt fick plats o syrran kommer inte ha några problem att få plats hon heller.

Meen det vart inte såå mycket plats kvar ;)


2 dagar kvar...

Idag är det bara två dagar tills jag beger mig 75 mil uppåt i landet (om det inte är snöstorm), vi ska köra upp, min mor och min lillasyster följer med dels för att besöka släkten o semester samt att jag ska slippa köra hela vägen själv.
Dagen har gått väldigt snabbt, trots att jag inte gjort så mycket, umgåtts med systeryster samt packat.
Nu tror jag att allt i princip är packat, lite kläder på tvätträcket kvar som ska ner men annars tror jag att jag har fått med allt. Nu gäller det bara att hålla tummarna för att allt får plats i bilen, eller som syrran sa "Jag håller tummarna för att jag får plats i bilen"
Men jag tror inte att det ska bli något problem, har ganska stor bagagelucka så det löser sig allt ;)

Avsked...

Idag hade jag o en kompis en liten avskedsmiddag, egentligen skulle vi ha varit tre stycken men pågrund av snöovädret som härjar här nu så var hon tvungen att ställa in (synd!).
Det blev en väldigt fiin middag, McDonalds! ;) Efter att vi mättat magarna så begav vi oss till bowlinghallen för att spela lite.
I början gick det otroligt segt för mig, L ledde och jag förberedde mig på att förlora, men sedan hände något, jag tog ledningen och vann tillslut. 8 strike varav 5 av dem var på raken, kändes ganska skönt att lyckas med det ;) Men L kämpade på bra hon också, hon var inte många poäng efter mig :D
Fy sjutton vad det snöade!


"37orna"


Några av mina "strikar"(stavning)



Efter ett par timmars avskedsdate så var vi tvungna att säga hejdå och dra oss hemmåt, vädret var inte på vår sida men vi kom båda hem hela o "rena"...
Men som vi sagt här hemma, det är inte afrika eller ngt sådant jag ska flytta till, bara ett par mil uppåt i landet, jag kommer komma hem och hälsa på och vi har ju facebook, msn och all den där tekniken som förenklar livet avsevärt!
:D
<3

Packar för fullt...

Eftersom jag inte kommer flytta till egen lägenhet direkt när jag flyttar upp så kan jag inte direkt ta med mig en massa möbler och allt sådant, utan det blir bara att packa ner kläder, lite personliga tillhörigheter och en liten mängd böcker.
Åh det är en sak jag kommer sakna, vilket kanske låter lite konsigt, men mina böcker! Mina älskade böcker xD
Men sedan om allt går bra med jobb och allt annat så ska jag såklart försöka hitta en lägenhet (har redan börjat kika ;) ) då blir det att åka hem och hämta resten av alla mina saker.
En pytte liten del av det jag planerar ta med mig upp, jag fattar inte, hur mycket kläder har jag egentligen? :O Den delen av kläderna som jag ska med tar nog upp ungefär tre väskor, sedan + en ikeapåse med ytterkläderna och sedan ska vi inte snacka om skorna...
Jag håller tummarna för att allt ska få plats i bilen!

The beginning...

Om 4 dagar ska jag flytta 75 mil uppåt i landet, bort från den blåsiga ön till de norra delarna av Sverige.
Jag ska i början bo inneboende tills jag kommit på fötterna med jobb och ekonomin, och i den här bloggen kommer ni få följa min resa när jag provar mina vingar. Ni kommer få läsa om allt från min vardag, med jobb, träning och fotografering samt allt annat mellan himmel och jord som jag hittar på.
Först o främst är det tänkt att familjen som jag lämnar på ön ska kunna hålla koll på vad jag gör, men är det någon främling som fastnar blir jag bara glad :D
Stay tuned....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0