Tråkigheter...



Okej, jag vet att jag är väldigt tråkig! Men känns verkligen inte som jag har något att skriva....

Kom hem till ön i fredags kväll och det känns faktiskt ganska bra, saknar dock vissa människor, önskar även att vissa ting hade slutat annorluna. Men nu är jag hemma och ska försöka ta nya tag.

Avklarade dag två på jobbet idag, kanske ska informera er vad jag jobbar med också så ni får lite mer insikt, timvikarie inom barnomsorgen i min kommun! Trivs bra, kunde väl ha funnits saker som kunde varit bättre, som alltid.

Men jag får iaf ett par dagars jobb i veckan (bra veckor varje dag), tjänar lite kosing och jag sitter inte bara hemma och ugglar. Bättre än att vara arbetslös (var på väg o skriva hemlös xD hur kom det sig?!?). + jobbar jag lite på min pappas företag med lite småsaker, så det är också bra, så brist på saker o göra har jag inte direkt.

Men TYVÄRR, tre veckor utan träning, saknar det men orkar inte träna. Är dålig och har varit i lite mer än tre veckor nu, har varit så här dålig förr en gång men då gick det över... Nu håller det i sig, var på sjukhuset igår och tog massa prover o dem gjorde en massa tester, bland annat tömde dem mig på blod (nästan) och gjorde massa neurologiska undersökningar m.m. M.M. Så nu får vi se vad som händer, ska tillbaka om några dagar för att göra ytterligare undersökning o se om provsvaren kommit tillbaka.

Hoppas verkligen att något visas! Inte för att jag vill vara sjuk men om dem hittar felet kan dem iaf göra ngt åt det. Ganska tröttsamt att må dåligt varje 24 timmar om dygnet. Så nu håller jag tummarna...

Aja, nu har ni fått en liten update, tänkte lägga upp lite bilder från senaste tiden, men det orkar jag inte göra nu så får bli en annan gång :)

Ha de!

<3


The past few days...




































































































Slippa tänka



Har verkligen inte mycket att säga. Gör inte mycket. Försöker tänka och verkligen komma fram till vad jag vill. Men det går inte.

Kanske ger ett inlägg med massa bilder från senaste tiden, någon gång, när jag orkar.

Ska krypa ner under täcket och begrava mig i min bok. Slippa tänka.




Bestämt

Ja då var det väl mer eller mindre bestämt, den 24e åker jag hem. Vet inte riktigt om det är det jag vill men det känns som det bästa att göra just nu. Behöver komma hem och försöka lista ut vad jag vill och vad jag ska göra i framtiden. Sedan får vi se vad som händer i framtiden, vart jag hamnar, vart jag bosätter mig.

Inte direkt superglad över att åka hem men stanna här känns tyvärr inte som det bästa heller.

Så vi får se vad som händer, som en kompis sa till mig häromdagen

Framtiden är oviss


Tisdag 8 Maj

















Var superskönt väder idag när jag var ute och gick, fick till o med ta av mig jackan för det blev för varmt! Ser kanske inte ut o va så bra väder på ena bilden, en del mörka moln men dem drog iväg!

Annars idag har jag inte gjort så mycket, sov ända till 11 då mamma ringde, blev jätte chockad när jag såg att klockan var så mycket, brukar vakn sjuttioelva gånger tidigt på morgonen fram tills jag stiger upp, men inte idag. Behövde verkligen sömnen! Sov nog max 4 timmar natten innan så det behövdes!

Läst o varit på datorn större delen av dagen, åkte dock till I vid fem tiden, var där ett tag sedan åkte vi å gymma, även E var med men jag orkade inte så mycket. Ont i magen o fortfarande inte helt pigg efter förra veckans sjukdom, men tar igen mig o nästa gång kommer det nog gå bättre!

Tankade bilen o hämtat paket har jag också gjort! Massa böcker! Me like <3 Så nu räcker det nog ett par dagar iaf ;)

Nu ska jag se ett par avsnitt av Lost sedan krypa ner under täcket med en bok!

"A booklover never goes to bed alone"


Söndag 6 Maj

Idag har jag, hmmm!

Varit i en blomsterbutik med mor o mormor, visst gillar jag blommor men att gå med blomÄLSKARE där kan vara lite långtråkigt! Sedan var vi å handla innan vi åkte hem...

Har spenderat större delen av dagen med min bok fram tills 15 då vi fick gäster. Lite födelsedagsfirande för mormor, grillning o sedan min hembakta tårta (chokladtårta med mousse o grädde)... Även lite STCC tittande på tv, dock blev vi beskvikna när kussens klass inte visades på dagens sändning... Bara dem större klasserna visades, synd, besvikelse.

När några av gästerna åkt hem o så blev det lite resesnack/planerande, hårklippning o många skratt! Nu tv, ansiktsmask o snart sängen. Blir upp ganska tidigt imon då mor ska åka hem efter sin snabba visit.

Varför ska det vara så stort avstånd? Velar så mycket! Ska jag flytta hem? Ska jag stanna kvar?! Finns en del saker som bidrar till att jag stannar kvar, vill se vad som händer inom den närmaste framtiden... Får se, ska iaf stanna maj ut förmodligen, kanske åker hem o jobbar två veckor i sommar om jag har tur (återstår å se tills imon) annars har jag inte lyckats få något sommarjobb heller. Det som jag hade nästan i hand blev tyvärr inte. Hade ju varit skönt o ha något att göra i sommar, något mål och en visshet o självklart att tjäna pengar. Men tyvärr blir det ju inte så...

På ett sätt är det skönt att få en enda ledig sommar inför framtiden då det blir plugg o jobb som gäller...

- Fick ju inte så roliga nyheter när I kom hit idag, hade stött på en viss person i affären som hade sällskap av en viss person! Inte så roligt, alltid I som har "tur" o möter denna viss person. Jag gör det då aldrig, eller en gång... Vet inte riktigt vad jag tycker om det, ganska skönt ändå att slippa se dem tillsammans!

Får se vad som händer i framtiden, kan ju hålla tummarna att det går som jag vill. Men det kan man ju aldrig veta!





Lördag 5 Maj



Ny bok! Älskaaar Nora Roberts, seriöst den bästa författaren jag stött på! Äger nog ett 50tal av hennes böcker om inte mer...



Köpte en glass å unna mig trots det tråkiga vädret



Köpt två nya skor idag, riktiga fynd, ena paret endast 39 kr o den andra var det 50% på :D Love REA!
"Storhandla" även på Erikshjälpen, fyndade en hel del böcker... Av mitt favorit förlag, preeeecis dem böckerna jag vill ha. Hade planerat att beställa tre av dem böckerna jag fyndade på adlibris men kände att jag köpt tillräckligt med böcker så plockade ur dem ur varukorgen och så hittar jag dem idag?? Annars orginalpris 64 kr, jag fick minst 10 böcker för endast 40 kr... Perfekt! Billigt o böcker <3



Kolla vilken gullig syn vi mötte i affären!


AJ, måste lära mig att inte bita på läppen, särskilt inte att dra av skinn -_-








Torsdag 3 Maj

I princip hela dagen har spenderat hos I, åkte dit direkt efter frukost. Umgicks, såg tv, "packade" och bara slappade.

Vid tretiden gav dem sig av mot Mantorp där kussen ska tävla i sin första JTCC tävling, är väldigt avis! Ville också följa ;) Men som tur är kommer mor upp imorgon och hälsar på så jag får lite sällskap o annat att tänka på :D









När jag åkte hemmåt så svängde jag förbi Willys för att småhandla lite, en tårta för födelsedagsfirandet på söndag samt vindruvor till mig själv. Men jag kom hem så begav jag mig ut direkt igen, satte mig i solen en stund. Men frusen som jag är blev det inte såå länge, blåste för kallt :(

Sedan blev det att läsa lite, mat och sedan lite dator. Efter någon timme var jag så rastlös och utråkad att jag snörade på mig mina nya löparskor o begav mig ut. Första gången på en vecka! Hatar att vara sjuk, att bacillerna envist håller sig fast, men nu kunde jag inte vänta längre!

Dusch, smoothie o lite nötter blev det efter PWn och nu blir det lite fruktsallad innan läggdags :D

Ha de

 


Onsdag 2 maj 2012




Fönsterputsning

Huskoll





Smoothie o milkshakemys vid vattnet!




Svar på kommentar...





Svar: Det är indisk tandoori kycklinggryta... Supergott! Finns att köpa kryddmix i mataffärerna så det är superenkelt att laga!

Behöver bara:
Kycklingfile
Creme fraiche
Kryddmix





Veckan hittills...

Lördag:









Söndag:









Måndag:











Tisdag:




















Ny favorit!

Sammanfattning då:
- Förkyld
- "Volontärjobb"
- Volborgsfirande/grillning
- Shoppingtur


RSS 2.0