~~Livsfarligt!~~


Chocolate chunk cupcake

Seriöst! Dem här kan klassas som livsfarliga! Jag menar 21 stycken på bara tre dagar? Okej vi är ett par som är skylldiga men jag är nog värst, tre stycken, bara idag! Men nu är dem slut :S Jag som lovat bjuda S o I nu när dem var hemma... Kaaaanske måste baka en omgång till då så dem får ta del av dessa godheter!

Dem är ju såå sjukt goda så dem borde låsas in, men dem är inte bra för rumpan eller mitt försök att komma iform till beachen 2012!


~~ Kyla ~~


~~Bloglovin~~

Man kan nu även följa min blogg på bloglovin, bara att trycka på + uppe i vänstra hörnet :D


~~Ny design~~

Bytt design o header, kände för lite nytt. Hoppas ni gillar det!

Uppdatera sidan om ni inte kan se, eller tryck f5


Fredag 30 Mars

Okej dagens äventyr, eller äventyr o äventyr, men lite annorlunda o mer spännande ting än vi skulle suttit hemma å ugglat. Fick passa på nu också när I var ledig från skolan. Så det blev att ta bilen på en tur till "S" 4 mil härifrån för att få lite andra vyer o affärer o traska i... Var inte riiiktikgt på shoppinghumör men lite handlat blev det. När vi tröttnat på "S" bestämde vi oss för att köra t "A" för att kolla in en grej, där blev det lite spänning o hjärtklappning men inte tillräckligt ;);) Så sammanlagt blev det nog 12 mil i bilen idag, lite längre raggarunda än vad vi brukar ta ;)

Bilder då, finns en del som vanligt :P Sammanfattar ganska mycket för dem som förstår dem ;)













McFlurry Daim <3<3<3





















Fredagsmys m. godis o Fast FIve (mkt bra!)
Nu sängen m. min braiga bok!




Torsdag 29 Mars


Orkar inte skriva så mycket, så ni får ett gäng bilder från dem senaste dagarna. Imon hoppas vi på spänning o äventyr!


















































Onsdag 28 Mars - Cupcake

Idag har det inte hänt mycket, sovit längre än vad jag borde, ösregn ute= ingen promenad, suttit o läst i mina väldigt spännande bok! och nu har jag bakat mina berömda muffins! Det är kört, när dem finns i huset går det inte att hålla sig ifrån sötsaker!



Måste verkligen komma igång med träningen igen, annars kommer väl kilona smyga sig på!


Lördag 24 Mars

I går hände inte så mycket.... Iaf på dan... På eftermiddagen, stan för att lämna tillbaka klädesplagg och prova bikini, sedan åkte vi hem till moi, lite kortspel o sedan laga vi taccomys.

Sedan bar det hemmåt I för filmmys, The change up, sedan blev det äventyr, vi skulle "bara" sjutsa en kompis till MAX, åkte ungefär 22, kom hem efter 02... Därimellan då? Jadu MAX, träffa människor, inte alla nyktra (I o jag var heeelt nyktra iaf), polisäventyr (fyra bilar till två killar), raggarrunda, drive in!! första gången (pommes o cola för att mätta våra hungriga magar) sedan raggarrunda igen till ett bostadområde där vi mötte upp en kompis, satt o snacka i bilen under en viss tid (en timme kanske), beslutar oss för att åka hemmåt, stannar på macken för pinkpaus, sedan sökandes efter parkeringsplats = blev inte såååå bra/korrekt parkering, lite tvtittande, försök att bädda ut bäddsoffan (nödvändigt, en enkelsäng och tre personer? neeej det går inte precis ;)) o så tillslut sova! Slockna runt 3 tiden.

Vakna kl 9 idag, låg o dryga i sängen en timme ungefär, snacka lite med moster, beslut att åka hem eftersom resten av gänget kan sova heeeela dan...

Hem o äta frukost, duscha o läsa... Halv ett fick jag sms, nu e jag vaken ;) KOM HIT! xD Ja det var bara att lyda, tog bilen eftersom det stog skjutsning på schemat (cykeln fick stå kvar i stallet tyvärr), hem till I hämta folk, skjutsa till tågstationen, åkte till I, dusch, bäddning, mat... Promenad i friska vädret till mosters 2ajobb, årets första glass i solen, hemmåt, tv och spel...

Sedan blev det middag ute, mumsig kycklingrulle! Hälften kvar, dem var enorma! Sedan tbx till I, lite mer tv och youtube, tvättning och sedan bar det hemmåt igen för en lite lugnare kväll...

Nu blir det sängen med lite glass (beroende?en aning) och film eller möjligtvis serie.
Här kommer lite bilder från dem senaste dagarna med smått å gott vad vi har hittat på...


Tvätta brummisarna


Busat (ovanligt!)


Mumsat semlor


Spelat massa kort


Gått på stan (blivit kär i klänning?)


Haft varmt väder! = hängt undan vinterjackan o vinterkängor


Cykeltur i fina vädret


Blondering på gång


Misslyckad blondering


"Lyckad" mörkering (hihihi)


Grönt hit o grönt dit (självklart)


Promenixer


Mumsig lunch!


Bikini provning (eeeh, ja)




Filmmys (m pepsi o vindruvor)


En andra film blev istället nattliga äventyr...





Första uteglassen!







Enorm kycklingrulle (supergod, halva kvar i kylskåpet;))


Kolla vad jag så under dagens promenad!
Våren är här...


Ha en fortsatt trevlig kväll :D

Love u!


Hårproblem på hög nivå!

Dem senaste dagarna har mest bestått av hårproblem o räddningsförsök av hår... Alltså mitt hår, jadu jag säger bara det, får lust att raka av det stup i kvarten för att slippa det. Meen det ska jag inte göra, blir däremot att kapa av håret i påsk förhoppningsvis, gammal frilla ska komma tillbaka för att börja på ny kula och försöka rädda mitt hår innan jag blir flintis.

Redan tunnt och slitet hår, missyckad blondering blev til brun frissa, stackars hår... Att jag inte lär mig att jag inte ska hålla på å färga håret, blir inte nöjd oavsett vad jag färgar, ska hålla mig till min egen hårfärg och möjligtvis lite ljusa slingor.

Jag som drömmer om det där långa hårsvallet, riktigt Victorias secret svall! Men nej då säger mitt hår! Sååå nu säger jag farväl till mitt axellånga hår och hej till kort frilla (snaggat i nacken), vet att jag förmodligen ångrar mig efter ett tag nu när mitt hår äntligen har växt ut, men jag MÅSTE! mitt hår mår verkligen inte bra och behöver börja om på en ny kula, då ska det bli ändring på mina vanor, ingen färgning, å blåsning, plattning o lockning, njaaa det ska jag inte utsätta håret för om det verkligen inte är ett speciellt tillfälle...

Här har ni lite bilder på mitt stackars hår med mina olika frisyrer, och är det någon frisör eller kunnig person där ute som har en åsikt. Ja tack säg den! Behöver hjälp!



Vid detta tillfälle var mitt hår nyklippt, hade kapat av ett par centimeter av slitna toppar. Häär gillade jag mitt hår, kvaliten och färgen!



Här var första gången jag körde räddningsaktion på mitt hår, efter en permanent o galet slitet hår, spontanklippning på hög nivå... Blir förmodligen någon liknande klippning nu också.



Tunnt, slitet hår, taget för bara någon vecka sedan...

Och dagens.. vad har jag utsatt mitt hår fr egentligen?



 

Inte så fint, friskt eller trevligt hår! För att försöka dölja detta? Jadu kamma och sätta om toffs stup i kvarten så att håret inte glipar, hårnålar ellermössa.... ett misstag är var ju även att färga håret mörkare = ser ljusa hårbotten lättare...


NÅN som kan komma med tips och råd????


Torsdag 22 Mars

Ooops, hände ngt med texten o jag kan inte ta bort det xD

Igår blonderade jag håret, hatade det.
Idag färgade jag det brunt, gillar det.

Kommit fram till att sluta färga mitt stackars hår, kommer bli flintis innan jag är 20....

Idag har jag inte hittat på så mkt, promenerat, köpt hårfärg, färgat håret o sedan läst... ikväll var det fritidsgården som gällde, inte för att jag känner att jag passar in men det är kul att komma ut o träffa lite människor,  I jobbar ju så håller henne o hennes kompisar sällskap...

Nu ska jag se ett serieavsnitt o sedan försöka somna, mkt tankar som far runt i skallen. T.ex. en viss svartsjuk flickvän möjligtvis som stör min sinnesfrid.


Tisdag 20 Mars

- Vakna
- Frukost
- Promenad
- Golv
- Försök att rädda håret
- Dusch
- Iordning fix
- Golv
- Läsa!!!!
- Mumsig lunch! (högrevsgryta, godaste någonsin)
- Läsa!!
- Hem t. I
- Tvätta bilarna
- Film/glass
- Mat (fläsk o löksås)
- I kom
- Dollar
- Elgiganten
- Coop
- Film
- Semla
- Desperate Housewives
- Film/ansiktsmask
- Sängen/Nattsällskap


Måndag 19 mars

Hjälp snart är mars förbi... Vart tar dagarna vägen egentligen?

Aja, idag då? har inte hänt så mycket som vanligt. Vaknade vid 9 ungefär, sovit gott trots träningsvärken i ryggen! Åt frukost, välte inga vattenglas (vilket brukar hända), efter frukosten blev det promenad som vanligt.

I snön blev det denna morgon, vädret gjorde nämligen en helomvändning, igår var det vår och ingen snö, idag var de vinter o massa snö. Ledsen gubbe för det :( Var så skönt med vårväder!!

Efter en skön men kylig promenad med musik du dunkandes i öronen blev det golvet i ett par minuter (ryggen tackar mig för det) och sedan dusch. När allt sådant var avklarat så satte jag mig framför datorn för att kolla runt på lite jobbannonser p sådant "roligt", men tyvärr inget nytt.

Då blev det film! Jag som älskar film men inte har jag sett en på en evighet! Men idag blev det ändring på det. Ca 30 min in i filmen får ja sms från I som säger att hon slutat skolan o skulle vilja ha hjälp med en engelska uppsats.

Kunde inte direkt tacka nej till lite sällskap så vid halv 2 åkte jag iväg, lekte lite engelskalärare o såg sedan klart filmen ( I am number four), vid middagstid åkte jag (även I) hem för att äta, efter det blev det ännu mer film (Beastly) och även lite manikyr... Nu har vi påbörjat en tredje film ( G.I. Joe Raise of the cobra), ätit glass m banan o chokladsås...

Imon vet jag definitivt vad jag ska göra, nämligen läsa! Fick en bok i posten idag, en bok jag missat i en serie jag brukar köpa, så nu kan jag äntligen fortsätta läsa och se vad som händer!

Men nu åter till filmen, så ha en fortsatt bra kväll o god natt :D


Lofsdalen 16-18/3

I fredags åkte vi upp till fjällen för att tillbringa helgen där, och det var nog det bästa jag gjort! Har haft såå kul, det bästa var nog skoteråkningen, men att bada tunna o umgås kommer inte långt efter!

Fredag:





Under bilturen upp fick vi se lite renar!



Äntligen framme, fantastisk utsikt från stugan!







Blev middag nere i byn...















Efter 6 timmar med mat, äventyr, vinster och mycket skratt bar det av tillbaka till stugan...



Kortspel i någon timme innan vi slockna alldeles för sent... Efter ett par timmars sömn så var det dags att vakna för nya äventyr

Lördag:



Trötta tjejer i väntan på äventyr!





Frukost i fjällen...





Lite mer kortspelande, damnolla...



Redo (nästan) för en dag på skotern! Inte den overallen jag hade på mig för dem som inte förstår det ;)





















Efter ett par timmars åkning blev det paus i solen och lite grillning...



Fläsk i tunnbröd, faktiskt väldigt gott! Särskilt efter ett par timmar uppe på fjället...



Vi tjejer hade inte fått nog så vi begav oss ut igen, denna gången fick jag även köra ;) Kul!





När solen börja gå ner var vi tyvärr tvugna att bege oss hemmåt igen men då väntade....



Bada tunna o bastu, såå skönt för våra mörbultade kroppar!



Supergod mat sedan filmmys!



Söndag:



En liten tur hann vi med idag också innan vi var tvugna att åka hem...



Även korvgrillning hann vi med...











Å med den bilden säger jag tack för denna gång...

Tack för en suuuperrolig helg!! :D








Spring is here...





"Biffiga" tjejor ;)

















Lerigt!






Lite för stora mackor för brödrosten, vilket resulterade i....



+ nu vet vi att brandlarmet fungerar


MUMSIGT värre!



Weekend i Stockholm 9/3-11/3...


Bussresa 3 h ner t. Stockholm



Sedan ca 3 h väntan på kusin som försovit sig, efter det lunch på Tex Mex...


Strax efter 14 begav vi oss till hotellet för att checka in o lämna väskorna på rummet...





Sedan begav vi oss ut på stan....












När fötterna sa ifrån gick vi tillbaka till rummet för att vila upp oss tills resten av gänget kom...





Blev kina/thai mat... MUMS!






Skönaste sängarna!!


Lördag
















Ännu ett par timmars shopping å så blev det fika igen...








Fotbad <3







Syrrans nya snygga skor!!
















Mumsig middag....


Sedan Melodifestivalen!



Nervös tjej! Blev besviken tjej! När fel låt vann!


Sedan film...

Söndag


Converse älskare?







































Efter ett par timmars promenerande gick vi tillbaka till hotellet, packade färdigt och vilade tills det var dags att checka ut och åka hem...
















Måndag 5 Mars

Idag har det inte hänt så mycket, varit sjukt trött efter gårdagen så varit slappt... Hade nattsällskap inatt å efter en lugn morgon drog vi oss till stan för att äta lunch o besöka optikern, efter det blev det att gå i lite affärer (jag borde portas från skoaffärer!) sedan mat o nu lugna puckar tills vi drar oss iväg till gymmet...






















Dessa snyggingar fick följa med mig hem! Love!




Söndag 4 Mars

Idag har vi som sagt varit på äventyr, klockan ringde kvart i åtta, käka frukost o gjorde oss iordning. Kl nio bar det av för att hämta bilen som vi skulle köra med. Sedan efter lite krongel med nycklar så kom vi äntligen ut på vägen halv 10...

Nästan 17 mil och ca 2,5 timme senare var vi framme i Sveg och redo för Rally!


Var inte jättefint väder imorse, dimmigt o flera minus...




En ej fungerande nyckel ställde till det lite, men tillslut kom vi in...


Å så bar det iväg...






Musik var det ingen brist på!















Åh så var vi äntligen framme, då var det bara att göra sig redo för start... (ok inte jag o I, men för S o Id.)










Redo för start!





O så for S iväg å!







Trötta tjejor!





Övertrötta tjejer hitta på bus, här Limbo!





Sedan var rundorna körda, nu var det bara att vänta på resultaten, o dem kan man få vänta länge på!





Men så kom resultatet tillslut, ett bra sådant! Grattis till Simon som vann!



Sedan bar det av hemmåt...



Strax efter 21 körde vi in på gården o å vad skönt!
Borta bra men hemma bäst ;)




Fredag 2 Mars & Lördag 3 Mars







Jag får seriöst nya blåmärken varje dag o jag har ingen aning hur jag får dem... Men dessa? Hur lyckas jag? Jag fick dem inte ens samtidigt, började med ett av dem häromdagen o så igår var dem helt plötsligt tre st!



"ny" jacka, ny tröja o nya jeans! (Y) :D



Har börjat spela ett nytt spel på mobilen! Super roligt ;)



Åkte förbi MAX, handla lite mat till Isa, usch vad mkt folk! Hem fr fjällen eller upp t fjällen skulle dem... var där ett tag....
¨


Sedan bar det hemmåt, åt mat, ska nu tillbringa kvällen i soffan framför Mello, får även sängkompis inatt, ska ju ut på äventyr tidigt imon så hon stannar över natten vilket e enklast...





Stolt över min lilla gubbe!





Nu måste vi skynda o fixa gottigott till Mello... Grönsaker o dipp som vanligt!

Ses o hörs!


Torsdag 1 Mars


















Three days later...

Tisdag...





















Onsdag...











"Du ser ut som en ängel"



RSS 2.0